01-08-08

Soms

Soms beeld ik me in dat ze bij me zit. Op de sofa, genietend van de film.

Soms beeld ik me in dat ze haar hoofd op mijn schouder legt, waarna ik mijn arm rond haar leg. Ze is moe, maar ze blijft toch liever bij mij zitten.

Soms beeld ik me in dat ik met mijn hand voorzichtig door haar haren van een ongedefinieerde kleur strijk, haar een kusje pal op haar hoofd geef en geniet van haar zachtheid en haar geur.

Soms beeld ik me in, dat als het dondert en bliksemt buiten, ze dicht bij mij komt. Ze voelt zich een klein beetje onnozel van het feit dat ze toch nog altijd niet op haar gemak is bij een onweer, maar ik laat het niet merken dat ik dat door heb. Hoewel ik het van een ongekende vertederende schattigheid vind getuigen.

Soms beeld ik me in dat ze naast me staat op een concert van haar favoriete groep, en dat ik kijk hoe ze meezingt en danst en eventjes iedereen rond haar vergeet. Zelfs mij. Maar dat mag, dat moet zelfs.

Soms beeld ik me in dat, als ik me niet op mijn gemak voel in een menigte, ik zachtjes haar hand zoek, die hand ook vind en haar glimlach mij helemaal verwarmt.

Soms beeld ik me in dat we samen schunnige woorden schrijven op een aangedampte ruit, daarbij giechelend als waren we twee kinderen.

Soms beeld ik me in dat we samen onder een boom zitten, mijn armen rond haar. Dat ik haar voel, en omarm. Dat we een uur niks zeggen, en alleen maar genieten van de ondergaande zon, de wind die zachtjes blaast en het ruisen van de bladeren.

Soms beeld ik me in dat ze naast me zit in de wagen. Dat ze haar hand op de mijne legt op de versnellingspook en uiteindelijk zachtjes indommelt.

Soms, heel soms... wou ik dat ik geen verbeelding had. Het zou alles zoveel draaglijker maken voor mij.

13:36 Gepost door Tom in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

En soms, soms besef je dat dit allemaal nog gaat komen, en dat je daar dan ontzettend hard van gaat genieten,...
I know, je hebt dat wss al vaak gehoord, maar hé, sommige cliché's zijn gewoon waar :)
In the mean time: big hug!

Gepost door: Forseti | 01-08-08

Neeneenee Geen verbeelding... dat zou alles alleen maar veel saaier maken, niet draaglijker. Blijf gewoon verder dromen en geniet van die fantasie! ;-)

Gepost door: Breeg | 02-08-08

h h h oor ik dat goed? Bin Jip nog niet bekeken?????? SCHANDE! Kijk Bin Jip is de mooiste liefdesfilm die ik ken. Daar kan niks tegen op. Bin jip is misschien wel mijn favoriet aller tijden (en zekers mijn favoriete kin ki duk!)

The Isle heeft ook iets bijzonder. Ik was misschien nog maar 15 toen ik hem bekeek (zou hem nu eens opnieuw willen zien) maar ik herinner me nog haarscherp het bizarre sfeertje.

Veel kijkplezier!

Gepost door: Maxie | 02-08-08

Koester je verbeelding en koester u dromen. Want dromen is genieten. Ook al is het in dit geval het gevolg van een gemis

Gepost door: Maxie | 02-08-08

U'r time will come !

Zeg dat ik het gezegd heb.

Gepost door: Miss S | 03-08-08

De commentaren zijn gesloten.