28-09-08

Update

hey iedereen,

al eventjes geleden dat ik nog iets postte van tekst, maar ik heb het vrij druk en ik heb weinig inspiratie. Maar het feit dat ik het internet ietwat links heb laten liggen de laatste tijd, vind ik niet zo negatief eigenlijk. Dat betekent dat ik mij 's avonds ook kan bezighouden met andere dingen. Zo ben ik afgelopen donderdag met een maat een partijtje gaan snookeren. Relaxed, opt gemak. Zo hoort het. Beetje gebabbeld, beetje geroddeld zelfs ja :) En twee partijtjes gespeeld, die ik beide heb verloren. Maar dat ligt aan mijn bril. Die is namelijk relatief modern, en dat impliceert dat de glazen niet al te groot zijn. Dat heeft dan weer als gevolg dat als ik over mijn keu kijk om een bal te potten, ik over mijn brillenglazen moet kijken om te zien waar ik uitkom. Als ik er dan nog bijvertel dat ik mijn bril nodig heb om ver te kijken, dan kun je het resultaat al raden natuurlijk. En toch vind ik snookeren nog altijd een heerlijke sport om te doen. Heel rustgevend. En pool dan, hoor ik je misschien al vragen? Nee, dank u. Dat is voor mensen die bang zijn van snooker. Een tafel die maar half zo groot is, grotere ballen en grotere pockets... I mean, where is the challenge? :)

Daarnaast heb ik een vrij rustig weekend achter de rug. Ik ben geen miljardair met euromillions, maar de eerlijkheid gebiedt mij ook te zeggen dat ik daar hoegenaamd niet op heb gerekend. De kans bestaat natuurlijk, maar ik heb ook genoeg statistiek in mijn leven gehad om te beseffen dat je euromillions best links laat liggen. De kans om de Lotto te winnen is veel en veel groter. Ik zou gerust een berekeningetje kunnen maken van hoeveel keer wel niet, maar dat bespaar ik jullie. Maar het is veel, heel veel.

Verder heb ik nog enkele mooie vooruitzichten, namelijk het 35e Filmfestival van Vlaanderen Gent. Volgende zaterdag wordt er weer eentje die quasi uitsluitend in duisternis in het mij zo geliefde Kinepolis (*kuch) wordt doorgebracht. De 5 films, het gezelschap, de lekkere lunch en de nog lekkerder Patrick Duynslager maken die dag duisternis natuurlijk ruimschoots goed. Verder ben ik van plan om ook nog een tiental films los te komen bekijken op de twee weken die volgen. Ben al heel de dag in de filmspecial aan het kijken welke films ik zoal wil zien. Na een eerste selectie kwam ik op 36 films uit... Nu goed, de selectie is al wat geslonken ondertussen. Kheb al ongeveer een idee nu. Ik koop tien tickets, en ga een 8-tal films bekijken. De twee overige tickets, die geef ik gewoon aan iemand die meewil naar een bepaalde film. Eénmaal ik mijn definitieve keus heb gemaakt, zal ik die zo snel mogelijk posten. Mogelijke kandidaten mogen dan gerust reageren, ook mensen van de blog. Is dat niet vriendelijk van mij? :D

En tot slot ook nog een minder leuk nieuwsje: het huurcontract van mijn broer overnemen is financieel niet haalbaar. Bon, haalbaar is niet het juiste woord. Ik wil er niet zoveel huur voor betalen, laat ik het zo zeggen :) Of ik zou op zoek moeten naar een roomie, maar dat is natuurlijk ook een heel stuk makkelijker gezegd dan gedaan. In ieder geval, ook hier kun je binnenkort nog een blogje over verwachten. Al was het maar via via iemand anders aan een leuk huisje te helpen, vlak bij Gent-centrum. Of anders een oproep voor een roomie natuurlijk. Ik zie nog wel :)

groet,

Tom

20:29 Gepost door Tom in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Een optie is anders ook wel een VBBA beginnen of zo ;-)

En kijk eens aan: filmtickets! Jammer toch dat ik daar geen geduld voor heb :-( Moesten het Go Carting vrijkaartjes zijn daarentegen... :-D

Wahey!

Gepost door: Trits | 29-09-08

Oei dat is jammer van het huurcontract...Hebben ze bij Kinepolis nergens geen vrije ruimte meer, aangezien je daar meer zit als thuis de komende tijd ;)

Gepost door: Nina | 29-09-08

I 8 Kinepolis... mag er niet aan denken :s :D

Gepost door: Tom | 29-09-08

ik verlang ook al naar zaterdag wanneer ik de lekkere mmm patrick terug ga zien! TOT DAN

ge moet misschien eens een zoekertje zetten ofzo voor een roomie! er zijn er heus wel die zouden geinteresseerd zijn ze

Gepost door: Maxie | 29-09-08

mmm, heisse Patrick...

hopelijk is hij in een iets vrolijker en opgewektere mood dan verleden jaar geweest als hij zijn films uitkoos :D

Gepost door: Tom | 29-09-08

roomie? heb je iets tegen honden?
anders ken ik wel iemand
greetz!

Gepost door: Peggy | 30-09-08

roomie? heb je iets tegen honden?
anders ken ik wel iemand
greetz!

Gepost door: Peggy | 30-09-08

Geen zever: ik ben wel geïnteresseerd in dat huisje vlak bij het centrum. Kan dat ook gekocht worden of enkel gehuurd?

Gepost door: Dweezel | 30-09-08

De commentaren zijn gesloten.