14-10-08

Werk werk werk en drukte!

Vandaar eventjes een korte stilte tot het weekend op mijn blog. Maar daarna mag je nog

- een bespreking verwachten van alle films die ik al heb gezien op het filmfestival van Gent, en nog zal zien.

- iets verwachten over mijn dipje dat ik al voel aankomen in de verte. Awoert dipje!

- maxies tagverderzetting verderzetten (what's in a name... :) )

- en iets over het waarom dat ik vandaag ben opgebeld door iemand van de Focus Knack. Oeeehhhh spannend! :)

groet,

Tom

19:31 Gepost door Tom in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

onee onee onee, is het wat ik denk??? Over dat laatste ben ik TE nieuwsgierig man! vertel!!!

AAAAAArg, heeft het iets met recensies te maken

Gepost door: Maxie | 14-10-08

Ik weet het al en ik weet ook dat je je favoriete blogster héél blij zal maken! ;) ;) ;)

Nee serieus Tom, laat je niet vangen door het dipje. Focus je niet enkel op de slechte dingen(ik weet dat ik niet moet spreken maar ik doe mijn best, dus moet jij dat ook doen!). Het komt echt wel goed!

Dikke kus
Tess

Gepost door: Tess | 14-10-08

drukte noem je dat, de ene film na de andere! is er nog tijd om te werken!? :)

Gepost door: shrink | 14-10-08

dank allen...

Ben dus blijkbaar als winnaar uitgeroepen van de wedstrijd die werd uitgeschreven voor de beste recensie van de Focus Knack filmdag. Woei :D

De licht aangepaste versie van 'Somers Town' kan je trouwens lezen op http://www.knack.be/focus/poplounge/film/29-74-4410/focus-festivaldag-wedstrijd--de-winnaar.html
en er verschijnt ook iets in de gedrukte versie van de Focus Knack. De prijs is een DVD-box (die hopelijk door Patrick persoonlijk wordt afgeleverd ;))

@Tess: jij weet nogal eens iemand onder druk te zetten. Moet ik hier nu écht bekend maken wie mijn favoriete blogster is? :D Daar zou ik nog eens heeeeel goed moeten over nadenken :)

En ik beloof dat ik mij focus (grappige woordkeuze Tess ;) ) op de goeie dingen. Maar ik ken mezelf al goed genoeg om te weten dat dat dipje op komst is. Maar zo dramatisch is dat nu ook weer niet hoor :) I'll survive

Bedankt voor de kus! (wel opletten voor onze brillen als we elkaar een kus geven hé, want dat wil wel eens fout lopen tussen twee brildragers! :) )

@Shrink: Planning hé! :) Beetje samenloop van omstandigheden: veel werk op mijn werk, even heel veel werk aan een cursus die ik volg voor mijn werk, filmfestival, quiz, ... Volgende week zou het al iets rustiger moeten zijn :) Ik kijk al uit naar het weekend (inclusief vrijdagavond)

Gepost door: Tom | 15-10-08

Man toch, ik ben zelfs grappig zonder het te beseffen. Ik had daar echt niet over nagedacht over "focus", hihihi

Gepost door: Tess | 15-10-08

Tomzie! :-D Kijk eens aan, seh! Ben ik trots op u jongen! En dat naast al die drukte. U ziet: live works in mysterious wayz (en mijn plaat blijft steken) :-)

Wat hoor ik daar van dipje? Neeneenee, dat klinkt niet tof. Daar moeten we iets aan doen. Bij deze een oproep: iemand goesting in een anonieme blogshockuitstap met Tom (et moi) very soon? Foto's zullen uiteraard gepost worden met zwarte vierkantjes om onze anonimiteit te garanderen. Gniffel.

En dan nu serieus. Som is het gewoon allemaal wat veel. En dan wordt een mensje helaas een beetje 'peut'. Ik kan er ongetwijfeld over meespreken... maar ik heb dat ook wel nodig om af en toe iets uit mijn systeem te krijgen. Om mezelf tijd te gunnen en te heroriënteren. Of dat tenminste te proberen. Bij deze: 'peutjes' zijn niet slecht. Een mens heeft dat af en toe gewoon nodig. En om dan weer van het peutje naar de roze bril te gaan, heb je alvast je sidekicks (irl of in blogland) om je met open armen op te vangen :-D

*knuff*

Gepost door: Trits | 16-10-08

PROFICIAT! Amai zeg, knap die wedstrijd winnen!
Dipje na zo'n winst, niks van hé! Ik steun Trits in haar motie voor zon blogshockuitstap! (ik ga wel niet mee, want ik zou ook niet graag met mijne "pa" op stap gaan ;-)
Verder veel sterkte in deze drukke tijden!

Gepost door: Breeg | 16-10-08

ik ben altijd wel in voor een bloggersuitstappie hoor, alleen heb ik voor de moment beetje weinig tijd maar kvind het wel een leuk idee

Gepost door: Maxie | 17-10-08

Al die drukte! En ik kom u pesten... met nen tag!!!

Gepost door: Trits | 17-10-08

De commentaren zijn gesloten.