18-10-08

Tag-time

hoi hoi,

Ik ben getagged door Maxie en Trits. Ausgezeichnet!

Ze rules:

Link ze person who tagged you

Menzion ze tagrules in your blog wizout ze slightest adaptation (mihi, toll)

Shock ze world wiz 6 unspectacular quirks of nobody else zan your lovely self

Tag 6 ozzer bloggers by linking zem

Leave a comment on each of zese bloggers' wonderful blogs to bring zem ze good news zey've been tagged.

Wahey! (dixit Trits)

De meest oninteressante weetjes

1. Ik vind het heerlijk om als ik wakker word, mij nogmaals te kunnen omdraaien en te beseffen dat ik nog even mag blijven liggen. Vooral in de winter, als het ijskoud is op mijn kamer (ik leg daar nooit de verwarming aan). Voor velen een mooie bezigheid, enkel voor het weekend voorbehouden. Ik ben echter zo verslaafd aan dat gevoel dat ik mijn wekker door de week om 5u45 zet, terwijl ik er pas om 6u30 uit moet. Puur en alleen om mij nog een keer of 4 te kunnen draaien en te beseffen: oh, ik mag nog een half uur blijven liggen.

2. Ik kan mij ongelooflijk ergeren aan mensen met slechte eet- en tafelmanieren. Vooral geluidsgewijs dan. Ik krijg rillingen van mensen die slurpen of smekken. Verder vind ik het eten van chips, popcorn, nacho's en alle andere dingen die lawaai maken in de cinema verschrikkelijk storend en verwerpelijk. Het zou verboden moeten worden!

3. Mensen die niet grappig zijn, moeten ook geen poging doen vind ik. Als ik lach, dan is het een gemeende lach. Ik kan niet lachen uit beleefdheid, en dat doe ik dan ook echt niet. Wat soms wel eens genante en ongemakkelijke situaties oplevert. Vooral voor diegene die grappig uit de hoek wou komen, en dat gegeven vind ik dan weer wél grappig :)

4. Ik rij overal zo snel als ik in principe mag. Ik rij zelden te snel, maar als ik op een weg rij waar ik 70 of 90 mag, dan wil ik ook 70 of 90 rijden. En geen 65 of 87. De enige uitzondering op de regel is, als ik op de autosnelweg rij. Daar vind ik het heerlijk om tussen de 100 en 110km/u te rijden. Muziekje op, en kilometers malen. Heerlijk relax! Nee, geen sauna of iets dergelijks voor mij, geef mij maar de snelweg :)

5. Ik kan wel genieten van toevallige lichamelijke contacten. Misschien komt dat omdat ik het voorlopig daarmee moet stellen. De laatste knuffel die ik heb gekregen, moet ondertussen al van vorige eeuw dateren. (Ik wou echt dat ik overdreef!). Maar toevallig lichamelijk contact vind ik wel prettig, al zijn het maar twee ellebogen die elkaar raken. En het is ook niet zo dat ik het bewust opzoek, maar als tijdens een optreden bijvoorbeeld iemand tegen je komt staan (bij voorkeur van het vrouwelijk geslacht wel), dan zal ik mij zeker en vast niet wegtrekken.

6. Ik ben verslaafd aan yoghurt en platte kaas. Witte yoghurt, fruityoghurt, gemixt, met brokjes, ... het maakt mij allemaal niet uit. Ik eet minstens 3 à 4 potjes per dag. Ik heb ooit nog eens een 'Buiten de zone yoghurt'-dag georganiseerd. Onze frigo vol yoghurt gestopt, en samen met een 15-tal mensen heel de namiddag en avond naar afleveringen van Buiten de zone gekeken. Een fantastisch concept! Bijkomende rariteit betreffende mijn yoghurt-verslaving, is het feit dat ik bijna alle andere zuivel mijd of niet lust: kaas vind ik verschrikkelijk, ik word panisch als ik ook maar denk dat er boter op mijn boterham of broodje zou kunnen gesmeerd zijn en een glas melk zal ik ook nooit door mijn strot duwen.

Ze winners

Miss S 

Hppgrl

Mijn favoriete Tess

Femsie

Sarah

Linn

 

16:17 Gepost door Tom in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

ha zalig hoe ik me in puntje 1 volledig(!!) kan herkennen :D Ik zet dan ook steevast mijn wekker een drie kwartier voor het opstaan zelf. En me likes onder een warm dekbed te liggen in een ijskoude kamer mmz
Bedankt voor de tag, is een goede aanzet om het bloggen weer proberen op te rapen ;)

Gepost door: hppgrl | 19-10-08

Bemerkingen op de rariteiten:

1. U bent getikt. Ik zet mijn wekker gewoon niet. Het inner duracelkonijn weet me heus wel te wekken. Ooit.

2. Bij deze cancel ik onze nooit geplande date in de Kinepolis. Allah, ièmand moet al dat lekkers toch opsmikkelen?!???

3. Ik ben nooit grappig en ik onderneem ook geen pogingen tot. Maar gelijk heb je. Peepjes die proberen te zijn wat ze niet zijn, zuigen. En dat geldt niet alleen voor grapjes.

4. Zeer wijs. Ik rij altijd te snel. En ik word boos als je me niet doorlaat. Misschien toch maar snel eens om die Honda Racer...

5. Maaaaaaaaaaaaaaaaah! *opzettelijke knuffel* Of telt dat niet mee? ;-)

6. yoghurt is eveneens zeer lekker met hagelslag. Of met 1O koffielepels Nesquick. Kwijl.

Gegroet!
Zij die passeerden

Gepost door: Trits | 20-10-08

Zou je niet beter uitgeslapen zijn als je in één stuk doorsliep in plaats van met opzet al eens wakker te worden? Ik snap snoozers écht niet!

Gepost door: Nina | 21-10-08

Wel, ik snap dat het niet logisch klinkt Nina, maar ik ben zeker 'uitgeslapener' als ik het zo doe dan meteen te moeten opstaan als mijn wekker afloopt.

Als ik moet opstaan van zodra mijn wekker is afgelopen, dan duurt het veel langer eer ik op dreef ben. Om nog maar te zwijgen van mijn ochtendhumeur dan :)

groet,
Tom

Gepost door: Tom | 21-10-08

De commentaren zijn gesloten.