19-01-09

Updeet

hey peepz,

hoewel ik niet echt superveel inspiratie heb om te bloggen, wil ik toch niet nalaten om iets te schrijven. Het is druk, razenddruk! De weken zitten volledig gevuld, en mijn weekends ook. Op zich is dat niet verkeerd, geen kans tot verveling. En toch, iets rustiger mag wel. Vooral tijdens de week. 

Sedert vorig week ben ik projectleider van een team van een twaalftal mensen, waaronder ook een Spanjaard en 4 Italianen. Zij zijn hier vooral als support om het project van de grond te krijgen. Eind volgende week vertrekken ze weer om dan over een week of 5 nog eens terug te keren. Naast mijn project, zijn er nog drie gelijkaardige projecten opgestart waar mijn collega manufacturing engineers ook allemaal projectleider van zijn. En als je weet dat wij allemaal 100% vrijgemaakt zijn om aan het project te werken, betekent dat meteen ook dat we al ons ander werk dat we normaal nog doen, voor en na de uren mogen inhalen. We kunnen het immers niet doorgeven aan een collega, want we zijn allemaal bezig met ons project. Vandaar de nogal drukke weken. Komt daar nog bij dat we gigantische afstanden afleggen op een dag (van meeting naar meeting, van bureau naar pilootpost en terug (x25 keer per dag)...). Maar tegelijkertijd valt het allemaal een stuk beter mee dan ik had gedacht. Ik en leiding geven? Blijkbaar gaat het toch beter samen dan ik had durven vermoeden toen ik hoorde dat ik tot projectleider was 'verkozen'. Zelfs op vergaderingen ben ik amper nog te stoppen: ik geef uitleg alsof het niks is (zelfs in vreemde talen), ik weet alles perfect te verwoorden of samen te vatten, counter wanneer er moet gecounterd worden en ik word niet rood als ik iets moet uitleggen aan de hele grote CEO... Komt mijn assertieve kant dan eindelijk boven na al die jaren? Ik ben benieuwd.

Voor de rest zitten de weekends ook aardig vol. Afgelopen weekend een vriend helpen verhuizen. Blijkt dat shoppende peepz blijkbaar enorm geïnteresseerd zijn in mensen die een heel salon en een volledige kleerkast vakkundig door het raam van de eerste verdieping in een remorque laden. Ik geef toe, verhuizen de zaterdagnamiddag in de drukste winkelstraat van de stad is wat vreemd. Maar om nu echt met enkele tientallen staan gapen wat we aan het doen zijn, vind ik er toch wat over. Maarkom :) 

Afgelopen zondag met een andere vriend naar het autosalon geweest. Eerlijk gezegd: veel was er niet aan. Terwijl andere jaren er nog heel wat leuks en nieuws te zien was op het bedrijvensalon, was het dit jaar heel magertjes. Slechts enkele concepts, waarvan er maar één echt de moeite was en voor de rest heel weinig nieuwigheden. Dat Ferrari en Lamborghini en dergelijke wegblijven op een 'bedrijven- en vrije tijds autosalon', is nog begrijpbaar. Maar dit jaar waren er toch enkele andere afwezigen: Porsche en Lotus bijvoorbeeld. Maar ook Alfa Romeo en Lancia bijvoorbeeld, twee merken waar ik een redelijke bokaal bonen voor heb, en altijd een hele tijd op de stand blijf rondhangen, waren er niet. Nuja, we hebben ons toch wel geamuseerd hoor, daar niet van. Volgend jaar weer een 'echt' autosalon. Hoera. 

Verder zit er nog een weekendje westhoek aan te komen en nog heel wat kraambezoeken en nieuwjaarsverplichtingen... En het belangrijkste van allemaal: een etentje met S.! Om maar te zeggen: het blijft druk de komende weken! Maar ik zit vol energie :) 

groet,

Tom

21:00 Gepost door Tom in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Alles dus meer dan goed op het werk. Assertiever geworden? Met de jaren word je vanzelf zelfzekerder in je job (als je capabel bent tenminste ;-)).
Meest interessante is dat etentje hé! Ik duim alvast op... wat jij er van wil maken ;-)

Gepost door: Breeg | 20-01-09

2009 is voor jou alvast goed ingezet, me dunkt! Ook ik ving op dat het autosalon toch niet dàt was dit jaar. Met die economische crisis *gniffel* ;-)

Enjoy the dinner!!!

Gepost door: Trits | 23-01-09

Nu ik hier toch ben, ga ik toch nog eens hier ook een reactie achterlaten.

Je bent precies goed begonnen aan 2009. Hoewel januari al bijna voorbij is wens ik je nog een fantastisch jaartje toe met veel geluk op alle vlakken, inclusief en vooral op liefdesvlak natuurlijk. :-)

Gepost door: Linn | 27-01-09

De commentaren zijn gesloten.