03-02-09

Help!

met de karre

Kzat zonet wat in een mapje met oude foto's te snuisteren die ik ooit eens heb ingescand, en toen kwam ik dit exemplaar tegen.

Vroege jaren '90

Het zegt jullie waarschijnlijk niet veel, maar mij wel. Het zijn namelijk ondergetekende (links) en mijn broer in de karre, met de desbetreffende karre op een deel van het gazon. Ja, wat hebben we daar lol mee gehad. Het is de kinderwagen waar mijn moeder en mijn 3 ooms in hun prilste jeugd nog hebben liggen in kwijlen, blèten, koedzjie-koedzjies van tantes en nonkels ondergaan en nog een hoop andere, minder smakelijke dingen in hebben gedaan. Inclusief parasolletje!

Bij een opkuis van de zolder van mijn grootouders, kwam dit exemplaar weer tevoorschijn waarna het aan de twee kleinzoons werd geschonken. Je kan misschien denken: een kinderwagen is toch meer iets voor meisjes, en derhalve beter geschikt voor mijn twee nichtjes? Maar vergis jullie niet! Dit is geen kinderwagen maar een verrekt rappe, door twee benen aangedreven, racemachine. Met bladveren, wat voor een ongemeen confort zorgde. Ja, onze bezigheid die zomer was niks anders dan op het wandelpad spurten en dan op topsnelheid de karre loslaten. Als ik je er nog bijvertel dat het wandelpad alles behalve effen lag, dan hoef ik er geen tekening bij te maken dat de ritjes meestal ergens ondersteboven in de struiken eindigden. Wat natuurlijk voor immense hilariteit zorgde. En onze racemachine, ze overleefde het wonderwel! Onze knieën en ellebogen heel wat minder.

Januari 2009

Zoveel jaren laten werden we uitgenodigd in de gerenoveerde woning in Gent van de passagier op bovenstaande foto. De trappen in hun huis waren geleverd, en dat moesten we natuurlijk even gaan bekijken. Na de nodige keuring, het wereldkampioenschap veldrijden en wat smalltalk, kwam plots het nieuws: mijn broer en zijn vriendin gaan trouwen (hou het nog even stil aub, er zijn nog nie veel mensen die het weten ;) ). Mijn moeder zei dat ze het had verwacht. Ik helemaal niet. En al zeker niet dat ze ook voor de kerk zouden trouwen. Maar goed :) In september.

Fijn! Heel fijn, tot ik plotseling besefte: shit, kga iemand nodig hebben die met mij in de suite wil lopen. Help!

Groet,

Tom

ps: kandidaturen zijn altijd welkom! In ruil heel de dag eten en drinken, schoon weer, slaping en mijn ravissant en hoogwaardig gezelschap. *kuch...*

19:33 Gepost door Tom in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Oké, bij deze stel ik mij kandidaat. Een hele dag eten en drinken en dat om efkes mee in de suite te lopen, geen probleem. Als het moet doe ik zelfs een kleed aan :D
Ze gaan daar nog jaren over spreken... :D

Gepost door: Breeg | 03-02-09

hmmz... toch maar even vacature lichtjes aanpassen... :)

Gepost door: Tom | 04-02-09

Ah zo! Ik neem bij deze contact op met het centrum voor gelijke kansen en racismebestrijding voor deze flagrante vorm van discriminatie!
Ben ik als man weer niet goed genoeg nee? :D

Gepost door: Breeg | 04-02-09

nee :)

Gepost door: Tom | 04-02-09

UW BROER GAAT TROUWEN?????

Als de limoservice inbegrepen is, ben ik met plezier den date van de avond. Aangezien ik erg in de smaak val bij familieleden, succes gegarandeerd! :-D

Er is overigens net een stokje naar uw kop gesmeten ;-)

Gepost door: Trits | 05-02-09

sexy short tompie!!! rrr :D oooh
Heb ook eens een foto van mij als klein kinneke + mn oma gepost ooit int begin van mn blog. Ik lag toen ook in zo'n voiture, wel niet om in te racen uiteraard :p en dat was ook met zo'n parasolleke!!! misschien ga ik die nog es opnieuw posten kben zot van die foto

Gepost door: maxie | 06-02-09

Zalig hé, de herinneringen die naar boven komen dankzij dergelijke foto's.

Kroop jij toen ook nog in die kinderwagen of paste je daar al niet meer in?

Ik gok er trouwens op dat je sowieso al een schone zal hebben om in de suite mee te lopen tegen dat het die trouw is.

Gepost door: Linn | 10-02-09

@Linn: tuurlijk kroop ik er nog in! Kheb zelfs nog ergens een foto met de buurvrouw er in ook :)

En wat dat wedden betreft: als je écht geld wil verliezen, moet je inderdaad vooral wedden dat alles ooit in orde komt met mijn liefdesleven :)

groet,
Tom

Gepost door: Tom | 10-02-09

De commentaren zijn gesloten.