07-02-09

4-4/4-4

Vanuit "onbekende oorden" (gniffel), is mij een stokje toegeworpen: post de vierde foto uit het vierde mapje van je digitale foto's. Wel, dat ga ik lichtjes aanpassen, want niemand heeft natuurlijk iets aan een heel matige foto van een zwarte Ferrari 612 Scaglietti op het autosalon van 2006. Overigens blijkt die bepaalde foto trouwens ook te zwaar te zijn om die te posten, dus dat Italiaans feestje gaat al helemaal niet door.

Nee, iedereen is natuurlijk geïnteresseerd in een foto waar mensen op staan. Dus heb ik de vierde foto genomen van het vierde mapje met foto's waar mensen opstaan. Mensen zoals de schrijver van deze blog. En dat is deze:

DSC01847klein

Eigenlijk was ik nooit van plan om ooit een foto van mijzelf te posten op deze blog, maar tot tweemaal toe had ik dat toch al wel eens gedaan. Van een heel erg jonge versie van mezelf weliswaar, maar toch. Maar ter ere van het stokje doe ik het nu nogmaals. Het toeval wil ook wel dat het een iets jongere versie van mezelf is op deze foto dan nu. De foto is gemaakt op 6 november 2005, om 2u30 's nachts (ja, leve de info die een digitaal fototoestel meestuurt). Zoals je wel kan zien, was ik toen nog praesidiumlid van de studentenclub waar ik toch een 6-7 jaar lid van ben geweest. De foto zelf is genomen op een fuifje van een bevriende club, een fuifje waar het altijd geestig vertoeven was. Ja, in die tijd kon een mens nog onbezorgd uitgaan :)

Oja, en het mede-praesidiumlid op de foto, is een zekere S. Ik heb nog regelmatig contact met haar, wat wel tof is. Ze was er onder andere bij op de RedBull soundclash en binnenkort neem ik ze mee uiteten ;). Hoera!

En nu ga ik een badje nemen. Vanavond namelijk een date in Gent met mijn broer en twee vrienden. We gaan naar Theo Maassen kijken. Dat wordt weer gieren, lachen brullen.

Prettig weekend iedereen!

groet,

Tom

ps: ik geef het stokje niet meteen door, aangezien de meeste blogs waar ik kom ook al zijn besmet door dit stokje. Dus toevallige passanten die dit stokje nog van niemand hebben gekregen, en het wel zien zitten: neem maar mee. Laat dan wel even weten waar ik even voorbij moet komen surfen hé :)

 

 

17:24 Gepost door Tom in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Wahey :-D Zo te zien ben je erg onder de indruk van iets ;-)

Gepost door: Trits | 08-02-09

Hoe bedoel je "binnenkort neem ik ze mee uit eten"? Heb je dat nu nog niet gedaan? Maar allé vriend, een paar weken geleden schreef je dat hier ook al... laat daar toch niet zoveel gras over groeien. Ik dacht dat het etentje al lang achter de rug was maar dat je er niks over kwijt wilde...
Wel een leuke foto trouwens, je hebt een goede smaak wat betreft het uitkiezen van vrouwen om iets mee te gaan eten... ga er dan ook iets mee eten! ;-)

Gepost door: Breeg | 08-02-09

@Trits: ja, kheb het lijk ook willen zien :D Of misschien kijk ik altijd zo freaky. Zou ook kunnen :)

@Breeg: relax! Een combinatie van haar examens enerzijds en mijn ultradrukke agenda anderzijds, heeft er voor gezorgd dat het etentje inderdaad nog moet komen. Geduld is een schone deugd, nietwaar? :)

groet,
Tom

Gepost door: Tom | 08-02-09

Ma how zeg, daar is em se! Da's keitof dat ik u eens 'in het echt' zie! Ik ben nog zeer zwaar aan het twijfelen of ik in uw voetsporen treed, één of ander blondje heeft mij ook met die stok opgezadeld ;)

Gepost door: Nina | 08-02-09

Kijk eens aan hoe geliefd sommige blonTjes wel niet zijn... ;-)

Gepost door: Trits | 08-02-09

Heb je dan niet iets van dammed da's al vijf jaar geleden...ik kom oud????

Gepost door: soet | 09-02-09

@Soet: nee, omdat het nog maar 3.5 jaar geleden is :) Ma tgaat inderdaad zo snel :o

@Trits: inderdaad, sommige wel ja :D

@Nina: Ja, ik snap je twijfels Nina :) Maar kheb het uiteindelijk toch gedaan omdat niemand van mijn 'regular' vrienden weet heeft van deze blog. Nu alleen maar hopen dat niet één ervan hier per toeval eens voorbij surft... :)

Groet,
Tom

Gepost door: Tom | 09-02-09

Die blik. :-D

Gepost door: Linn | 10-02-09

dat is het meesterlijke aan dit stokje hé, zo zie je anonieme bloggers eens 'int echt' , maar u ken ik al éé
wat hield dat dan in secretaris zijn? (sorry mr ik ken niks van studentenverenigingen en blijf zo ver mogelijk uit de buurt van die van ons, bende vadsigaards :p)

toedeloeeeeeee

Gepost door: maxie | 10-02-09

@Maxie: De secce? Welja, secretaressewerk hé: verslagen van vergaderingen opstellen, briefwisseling verzorgen (aanvragen van de nodige vergunningen en dergelijke dingen bij het organiseren van een fuif), subsidieformulieren invullen samen met de penning, en andere dergelijke zaken :)

En verwend worden op secretaressedag natuurlijk! Alhoewel ik de indruk had dat als de secce iemand van het vrouwelijk geslacht was, een stuk meer in de watten werden gelegd dan ik... :)

@Linn: dat is mijn typische 'wat-zeg-je-gie-ier-nuj-were'-blik om halfdrie 's nachts... :)

groet,
Tom

Gepost door: Tom | 10-02-09

De commentaren zijn gesloten.