15-02-09

Zucht

hey snoezels en stoere mannen,

Vandaag maar een kort blogje omdat ik mij niet al te best voel. Geen fysieke problemen of opkomende ziektes, nenee. Iets anders. Hoewel mijn weekend best goed gevuld zat, voel ik mij niet opperbest. Volgens mij is het omgekeerd evenredig met de drukte op het werk. Het project op het werk loopt nog steeds. Maar het slorpt echt al mijn tijd op: van vergadering naar vergadering, samenzitten met die of die, zelf mijn team leiden, ... Ja, ik ben er twee keer zoveel mee bezig dan de 50% van mijn tijd die ik er in principe was voor vrijgemaakt. En als je weet dat mijn drie andere collega's die anders hetzelfde werk als ik doen, ook projectleider zijn, dan snappen jullie waarschijnlijk wel dat ons 'normaal' werk er wordt doorgesjast voor 7u30 of na 16u00 omdat we het niet eventjes kunnen 'doorschuiven naar een collega'... Drukke weken en lange dagen dus, maar dat is ok.

Alleen is het weekend dan zo'n anticlimax. Ja, rust enzo, dat wel. Maar de derde peiler ontbreekt waardoor ik stilaan weer even uit balans raak... Ik zit weer eventjes in een fase waar ik dreig af te zakken naar: waarom doe ik het eigenlijk allemaal nog? En vooral: voor wie doe ik het eigenlijk allemaal? Niet voor mezelf, dat weet ik al heel lang. Maar er is niemand anders waar ik het wel voor doe. Geen groot plan of uitgestippelde toekomstpaden. Geen doel waar ik uiteindelijk wil terecht komen.

Beu, kheb gewoon fysiek contact nodig :) Maar ik ken mezelf al genoeg om te weten dat ik nu een week of twee daar naar zal hunkeren en mee zal bezig zijn in mijn kop en dat het dan uiteindelijk weer zal wegebben. Net zoals ik een tweetal weken geleden dit dipje ook al voelde aankomen. Dus ik kom er wel weer bovenop, no sweat.

Groet,

Tom

17:39 Gepost door Tom in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Misschien gaat het over als je met S. iets bent gaan eten... ;-)

Gepost door: Breeg | 15-02-09

Vergeet wel niet van 42 euro te investeren, dat word gemiddeld van je verwacht nu wij madammen weten dat andere vrouwen dat gemiddeld klaarspelen ;-)

Gepost door: Trits | 16-02-09

wordt ;-)

Gepost door: Trits | 16-02-09

@Breeg: waarschijnlijk wel :)

@Trits: Tis allesbehalve een eerste date, want ik ken haar al jaren, dus eten kan :D Daarenboven heb ik haar zelf spontaan voorgesteld om ze mee uit eten te nemen, dus dan vind ik het niet meer dan logisch dat ik dan ook betaal hé :)

groet,
Tom

Gepost door: Tom | 16-02-09

Kijk eens aan: op goede weg om het futtele bestaan weer op te krikken :-D Een date met S. it is! In the mean time nog veel sterkte daar alvast, en stel het aangename niet àl te lang uit, owkei?

Gepost door: Trits | 17-02-09

Hoezo niet voor jezelf?? Ik neem aan dat er toch wel iets aan vasthangt: promotie, extra uitbetaald, veel nieuwe dingen die je nu leert die van pas kunnen komen bij een nieuwe, betere functie of job, of wat extra dagen vakantie, allemaal dingen waar jij toch zelf wat aan hebt?

Gepost door: Nina | 19-02-09

Juist Nina, maar als ik in het soort dipje als nu zit, zegt mij dat allemaal absoluut niks :) Als daar op het eind van de maand enkele honderden euro's meer op die rekening gestort staan of niet, dat verandert niks aan wat nu mis en ingevuld wil zien worden.

groet,
Tom

Gepost door: Tom | 20-02-09

Nee, is waar, maar zet die centjes dan opzij tot zij - want dat is wat je uiteindelijk mist - je pad kruist, en koop er dan samen een thuis mee! En voor de rest: geduld is een schone deugd, al heb ik er zelf ook mijn buik meer dan vol van, van dat rotgeduld :)

Gepost door: Nina | 20-02-09

waren er geen plannen om alleen te gaan wonen? int stad gent? zou je deugd doen! vrijheid. Stapje in 'tstad zetten (of dat nu alleen is maakt niet uit). Mensen ontmoeten. mss tijd om u leven eens een serieuze wending te geven

Gepost door: maxie | 21-02-09

@Maxie: Ja hoor, die plannen waren er. En zijn er nog steeds Maxie :) Kmoet er wel eens concreter werk van maken, daar heb je wel gelijk in.

@Nina: mis ik een zij? Gedeeltelijk wel, maar het is niet zo eenvoudig vrees ik. Ik ben niet zeker dat een relatie alles goed zal maken, en aan de andere kant zou alles ook goed kunnen gemaakt worden zonder relatie. Dus het 'mannetje zoekt vrouwtje'-verhaal gaat niet helemaal op voor mij :)

Groet,
Tom

Gepost door: Tom | 21-02-09

De commentaren zijn gesloten.