06-04-09

Is it my shirt, is it my shoes? Is it my love for the blues?

hey folks,

I just felt great today. Tonnen energie. Allé, vanaf de middag toch, de voormiddag was iets anders :) Maar goed, daar spreken we niet over. Vol goeie plannen en fijne ideeën, zoals geen frisdrank meer bij het middageten. Tom goes healthy. Mijn jaarabonnement zwemmen was al vanaf begin dit jaar vervallen, en sedertdien was het er ook niet meer van gekomen. Maar kijk, een boost energie deed me om 17u00 plots besluiten op het werk: fuck it, ik ga zwemmen. En so I did. 15 beurten kaart en hop, meteen 80 lengtes. En het ging goed, tegen alle verwachtingen in :) De conditie is nog ok, zelfs na drie maanden inactiviteit. Om nu te zeggen dat er niemand meekon, is misschien overdreven, maar ze moesten toch van goeie huize komen, dat is zeker.

En zo zit ik nog boordevol plannen. Zoals daar zijn: echt beginnen werk maken van een eigen stekje, de nodige maatregelen nemen om geblokkeerde spaargelden vrij te krijgen, mijn auto eens wassen, een nieuwe garderobe scoren (en dat is geen evidentie, want de mannenmode is saai momenteel :o Alleen maar ruitjes en streepjes, en dit in de kleur: grijs, helblauw en rozige fuchsia tinten... En laten die twee laatste kleuren nu niet echt passen mijn haarkleur...), misschien werk maken van een hobby die mij echt wel zou liggen (fotografie... die D60 moet toch echt niet al te veel meer afslaan voor ik hem ga halen denk ik :) ), etcetera, etcetera.

U leest het, ik zit precies in een positieve vibe. Een beetje vergelijkbaar met de sfeer die volgend liedje uitstraalt:

 

Nu weet ik wel dat jullie eigenlijk niet naar hier komen om bovenstaande te lezen, maar dat diep in jullie binnenste je enkel wil weten hoe het etentje met S. was. Ja, deze blogger kent zijn pappenheimers! Wel, het etentje was echt supergeslaagd. Op alle gebied! Een kleine 4 uur heerlijk getafeld, gebabbeld, gelachen, elkaar wat ontleed (nee, niet 'ontkleed' kapoentjes) en zo nieuwe dingen over elkaar te weten gekomen, ... Met andere woorden: het was echt gezellig. Ook het eten was echt verrukkelijk. Niet de aller-allerfijnste keuken, maar wel overheerlijk. Eerst een lekkere aperitief, dan een heerlijk aspergesoepje gevolgd door twee visschotels. Papillotte van witvis op zijn provencaals voor S. en gebakken witvis voor mij in een sausje op basis van gekookt ei. Was dat even lekker zeg! En voor dessert een chocolademousse voor S. en huisbereid kokosijs met zeven specerijen... njammie :)

Dus als je een goed adresje zoekt met een eerlijke keuken voor een even eerlijke prijs, neem dan zeker 'De kleine burgemeester' in Gent eens in overweging. (zie hier ) Reservering wel aangeraden, want is wel kleinschalig. Zaterdag zaten we in totaal met een 15-tal mensen in het totaal, en dat is natuurlijk net perfect als je op zoek bent naar gezelligheid en een persoonlijk contact met de gastvrouw en - heer.

Lentegroet,

Tom

21:37 Gepost door Tom in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

ewel ik hou het in mijn achterhoofd, als vaste snack/fastfood eetster heb ik altijd problemen als mensen me vragen waar kunnen we es uit gaan eten...euh....

Gepost door: soet | 07-04-09

Smijt eens wat optimisme over naar deze kant? ;-)

Gepost door: Trits | 07-04-09

hoera voor de positieve vibe :D en hoera voor de geslaagdheid van het etentje!
De kleine burgemeester is echt enorm gezellig, en het eten is er uiteraard ook een topper :) (heb er eens vis met chorizo gegeten mjam), maar je bent blijkbaar niet voor het asperge-ijs als dessert gegaan :p

Gepost door: hppgrl | 07-04-09

@happygirl: dat was niet voorradig. Twas enkel kokosijs met 7 specerijen (of chocolademousse of crème bruléé :) )

Gepost door: Tom | 07-04-09

80 lengtes?? 80 léngtes???

Gepost door: Nina | 07-04-09

euh ja Nina, normaal zwem ik er 100 of 120... Ma kga eerst nog weer wat moeten opbouwen daarvoor. kwas al blij dat na ruim 3 maanden de 80 lengtes vlotjes gingen. Conditie is blijkbaar nog vrij goed en de techniek blijft natuurlijk hé :)

groet,
Tom

ps: verwacht nu absoluut geen atletisch lijf hier hé ;)

Gepost door: Tom | 07-04-09

Lange etentjes zijn zo fijn hè?!!

Gepost door: Danique | 08-04-09

Ik ben te veel in shock om wat dan ook te verwachten. 80 lengtes!!

Gepost door: Nina | 09-04-09

De commentaren zijn gesloten.