15-04-09

rock rok rock... STOK!

Op vraag van Breeg, deze stok beantwoorden zie.

Wat op dit moment mijn obsessie is:

Hmm, heel moeilijk. Ik ben niet zo obsessief aangelegd. Ik heb dingen die ik graag doe, en dingen die ik heel graag doe. En al de rest doe ik niet :) Maar obsessief? Geen idee eigenlijk. En als ik dan toch iets moet kiezen: ik ben obsessief bezig met mijn vrije tijd zo kwalitatief mogelijk in te vullen. Kijk eens aan ;)

Wat ik nu draag:

Mijn werkkloffie. Vandaag zijnde: simpel bruin truitje, hemd met wit en bruine streepjes, zwarte broek en een blauwe boxershort.

Doe ik vaak een dutje:

Nee, nooit. Ofwel slaap ik in mijn bed, ofwel ben ik wakker. Maar dutjes doe ik nooit. Past ook nog niet echt bij mijn leeftijd nietwaar :)

Wie ik laatst een knuffel gegeven heb:

*grmmblfrustratiegrrrmbbbl* Ik heb echt geen idee wanneer ik de laatste keer een knuffel heb gegeven (of gekregen). Zeker en vast niet dit jaar, en vorig jaar kan ik er mij toch ook geen herinneren. En dat terwijl ik nogal knuffelachtig aangelegd ben eigenlijk. Toch een hele rare eigenschap voor iemand die alles behalve een 'plakker' is. Heeft het te maken met het feit dat de meeste mensen die ik ken, helemaal geen knuffelaars zijn? Misschien. Of anders met het feit dat ik al quasi heel mijn leven alleen ben, dat ik onbewust afstand schep en mij op mijn gemak voel als ik echt alleen ben en niemand voel? Geen idee. De strijd tussen mijn wil ("pak dan toch gewoon iemand die je graag hebt ne keer vast") en mijn lijf dat net altijd het omgekeerde doet... het laatste woord is er nog niet over gezegd :)

Wat ik zou willen veranderen:

Algemeen: een stuk meer verdraagzaamheid op gelijk welk gebied: tussen mensen onderling, in het verkeer, tussen verschillende rassen, tussen ouderen en jongeren, ...

voor mezelf: Mijn ingebouwde rem en schroom volledig kwijtraken. Ik ben een kei in mezelf wegsteken en niet laten zien wie ik echt ben of wat ik echt denk. Het zou de eerste keer niet zijn dat mensen die mij al meer dan een jaar kennen, plots zeggen: awel Tom, ik wist echt nie dat je zo of zo was...

Wat ik vanavond eet:

Geroosterd brood met beleg. Vermoedelijk hesp :) En misschien vanavond in Gent nog een bicky of een frietje bij Julien :)

Mijn laatste aanschaf:

Euhm, nu moet ik echt eens denken... Een dagschotel in het bedrijfsrestaurant vanmiddag zeker? :D En anders: een kraslotje (6 euro gewonnen :p), de Humo en een schattig pyamaatje en bijpassende bijtring voor een babyborrel van afgelopen weekend.

Naar welk geluid luister ik nu:

Mijn eigen getokkel, en Studio Brussel op de achtergrond. Het is The whitest boy alive met 1517. En nu vertelt Siska waar er overal file staat :)

Favoriet weertype:

Zonnig, licht bewolkt met veel blauwe lucht en temperatuur van 23-24° graden. Warmer hoeft echt niet. Als ik in een t-shirt op een terrasje kan zitten, ben ik meer dan tevreden.

Zeg eens iets tegen de persoon die je getagd heeft:

Breeg, ook al nadert je pensioenleeftijd met rasse schreden, toch slaag je er in om ons (de net iets jongere mensen) te boeien met blog. Beetje vanalles staat er op, zelfs gefriseerd haar uit de jaren '80! Kijk eens aan :) Tot zaterdag.

Favoriete vakantieplek:

Waar het aangenaam weer is (zie hierboven, dus met 30+ graden hoef je bij mij niet af te komen ;) ), waar er wat cultuur te rapen valt, er culinair niks te kort is en er een gemoedelijke sfeer van 'alles mag, maar niks hoeft' heerst. Het land of stad maakt eigenlijk geen reet uit daarbij.

Films die ik keer op keer opnieuw kan bekijken:

Goh, heb je even? In eerste instantie denk ik dan vooral aan The Shining en A clockwork orange van Stanley Kubrick, Pulp Fiction en Reservoir Dogs van Quentin Tarantino en de Godfather trilogie van F.F. Coppola, Lost in translation van Coppola junior, C'est arrivé pres de chez vous van Belvaux en Bondel, ... en nog zoveel andere!

Favoriete theesmaak:

Groene thee, exotisch, bosbessen... zowat alles eigenlijk :)

Het boek dat ik momenteel lees:

Helaas, ik lees uiterst zelden boeken.

Wat mij op dit moment veel plezier geeft, maar tegelijkertijd ook schuldgevoelens:

euhm, goh...  Dat hou ik liever voor mezelf :)

Wat is je doel:

Een uitgebalanceerd leven leiden: aan de ene kant professioneel iets betekenen (maar zeker geen carriètrut worden) en tegelijkertijd nog voldoende vrije tijd over houden zodat alles mooi in evenwicht is.

Wat wil ik ooit nog wil doen:

Ergens op een circuit de kaap van 300km/h overschrijden.

Wat wens ik mijn kinderen toe:

een open, sociale, verstandige en gematigde moeder die weet wat ze wil en die er bij voorkeur ook nog naturel mooi uitziet.

 

mèhehehe :D

Welke kwaliteit zou ik willen hebben:

Wat meer 'smoother' en vlotter in de omgang zijn. De kwaliteit hebben om van tijd tot tijd ook wat smalltalk te kunnen produceren waardoor de mensen meteen ook inzien dat ik sympathiek ben :p

En ook wat meer durf en lef op sommige momenten. Ik wil geen impulsieve mens worden, maar wat meer impulsiviteit zou mij echt geen kwaad doen.

Noem één van je kwaliteiten:

Ik stoef niet graag, maar ik ben één van de beste 'luisterende oortjes' van het land en ver daarbuiten.

Waar wacht ik op:

Op niks speciaal eigenlijk. Ik ben niet de grote plannenmaker die nu al een plan voor de komende vijf jaar heeft uitgestippeld van waar ik dan wil staan.

Heb je een tic of een kenmerkende eigenschap:

Ik word vrij snel rood, ik zeg nooit echt veel en ik zing verschrikkelijk hard mee in de auto (als ik alleen ben ;) )

Ik gooi het stokje naar: Maxinehappygirl en Danique

Groet,

Tom

18:17 Gepost door Tom in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Kan je mooi zingen? Of is het alleen voor binnen je auto?

Gepost door: Danique | 15-04-09

O, een knuffel! Weliswaar virtueel maar toch!

Gepost door: Danique | 15-04-09

@Danique: nee, ik kan helemaal niet zingen :p En bedankt voor de knuffel! :)

Gepost door: Tom | 16-04-09

Awel Tom, dat wist ik nu toch niet van je hoor ;-) Overigens ook een kleine bedenking: en wààrom wil jij dan graag naar Scandinavië op trip? ;-)

Gepost door: Trits | 16-04-09

Interessante en soms ook grappige (hehe) antwoorden.

En waren de frietjes en/of de bicky bij Julien lekker? ;-)

Gepost door: Linn | 16-04-09

Ik heb het gedaan!

Gepost door: Danique | 16-04-09

het stokje is aangekomen en ingevuld.
Ha en ik merk nu pas op dat jij ook wel graag een pak durf zou krijgen :) als je ooit te weten komt waar ze dat uitdelen: let me know!

Gepost door: hppgrl | 17-04-09

@Linn: wel, we hebben het lekker gezond gehouden, en Julien moedig gepasseerd zonder binnen te gaan ;)

@Trits: wel, omdat het in Scandinavië ook heerlijk weer kan zijn. Althans, die indruk gaven die Zweedse jeugdfilms toch, die ik vroeger zo vaak heb gezien :D

@hppgrl: komt voor de bakker :)

Gepost door: Tom | 18-04-09

De commentaren zijn gesloten.