07-06-09

Yay Gay!

Nu, ik kijk eigenlijk amper tv. Nogal sullig als er een 42 inch full HD plasma in je living staat. En toch is het zo. Dat ligt niet aan de kwaliteit van de tv. Nee, die doorstond immers mijn hoge kwaliteitstest met verve. Maar, dat ligt meestal aan hetgeen ze op tv zoal ten berde brengen. Meestal crap. Of herhalingen van crap. Of variaties op eerder uitgezonden crap. Crap met andere woorden.

Nu zijn er natuurlijk wel zenders die bij mij wel in de smaak vallen. Canvas is er zo één, Nederland 3 is/was er zo één, maar mijn favoriete zender is zonder enige twijfel BBC2. Vele series vinden wel hun weg naar canvas, zoals Blackadder, Extra's, The Office, het onovertroffen TopGear, The Fast show, Little Britain, Smack the pony, The league of gentlemen, The Catherine Tate show, Coupling, en zo verder. Maar natuurlijk bestaan er ook heel wat talkshows en spelprogramma's die natuurlijk op het Britse eiland blijven. Namen die jullie hoogstwaarschijnlijk niks zullen zeggen, maar die mijlenver boven het Vlaamse aanbod zweven. Ik denk met heimwee terug aan programma's als Shooting Stars en Never mind the buzzcocks. Tranen met tuiten heb ik gelachen, echt waar.

Mijn favoriet programma van de moment is 'The Graham Norton show', genaamd naar één van de grappigste gays die er rondlopen: Graham Norton. In deze talkshow is het altijd lachen geblazen met de gekste producten, websites, uitvindingen en practical jokes. En dit altijd in het gezelschap van échte celebrities die, vooral als het Amerikaanse acteurs zijn, vaak maar half beseffen in wat voor show ze terecht zijn gekomen. Hoe banaal de onderwerpen soms ook zijn, het wordt altijd naar een hoger niveau gebracht.

Lachen met Amerika, en zijn domme inwoners:

 

kernwoorden bij volgend filmpje zijn: scheet, vrouwen, micro

 

Of bij volgend filmpje, waar Graham Norton binnenvalt te midden van een speed dating-sessie. Hilarisch!

 

En tot slot nog een compilatie van de meest ridicule producten (van de verwarmde dildo tot de penisslaapzak) en hilarische product namen ooit:

Don't you just love him? I know I do :)

groet,

Tom

21:30 Gepost door Tom in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Minder exentriek en grappig dan Graham Norton is Jonathon Ross. Maar zijn Friday Night with Jonathan Ross is een super talkshow :)
Jaja de BBC, daar kunnen ze hier nog wat van leren !

Gepost door: hppgrl | 08-06-09

It's pronounced as Jonathan Woss hppgrl ;)

Ja, je hebt trouwens helemaal gelijk :) Jonathan Ross is ook super!

groet,
Tom

Gepost door: Tom | 08-06-09

pwonounced tom, pwonounced :)

Gepost door: hppgrl | 09-06-09

De commentaren zijn gesloten.