27-06-09

Festivalitis

Ah, vandaag het tweede festivalletje dit jaar. Naast Novarock, rock Waregem en Crammerrock, staat ook het tweedaagse Grensrock al een paar jaar op het lijstje van festivals dat ik niet mis. Gratis, dicht bij de deur, uitgelaten sfeer vanwege de vakantie en altijd een leuke mix van opkomend talent en gevestigde waarden. Meestal de ideale opwarmer voor het grotere werk van Werchter de week er na, maar we weten allemaal dat this ain't gonna happen for me this year... (ps: Pukkelpopgangers, maak jullie kenbaar. I still need company :) ) 

Gisteren ben ik overigens niet geweest, maar vandaag wel. Vooral naar Front 242 kijk ik heel erg uit. De eerste keer dat ik ze aan het werk zie. En ook naar The hickey underworld, waarvan hun eerste twee singles zich al netjes in mijn muzikaal brein hebben genesteld.

Maar ook deze 4 Limburgers van The Galacticos zijn er. Wie? The Galacticos, te kennen van hun aanstekelijke single 'Humble Crumble' die wekenlang zijn plaatsje vond in de Afrekening.

 

Prettig weekend iedereen, en geniet van alles wat het te bieden heeft.

groet,

Tom

12:57 Gepost door Tom in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

heel aanstekelijk nummer id. Past wel bij dat weertje van vandaag :)

Festivalletjes zijn bij mij dit jaar helaas niet aan de orde. Ook al wou ik enorm graag naar Werchter Classic en de vrijdag van de gewone Werchter, mijn bankrekening vond dat helaas niet zo'n goed idee.

Gepost door: hppgrl | 27-06-09

De commentaren zijn gesloten.