13-09-09

Business = happiness?

hey,

hier ben ik dan terug. Theeft wat langer geduurd dan ik in eerste instantie verwachtte (aangezien ik toch minstens 1 keer per week iets hier wil posten), maar kom. Overigens wel fijn dat zoveel mensen zich konden vinden in mijn vorige blog. Zowel mensen die hier regelmatig commentjes posten, als mensen (al dan niet met een blog) die ik niet ken alsook mensen die hier wel nu en dan eens komen lezen en hun comment dan wel via andere kanalen laten weten.

Verder zat ik afgelopen woensdag met mijn thesisverdediging. Daarvan weet ik uiteraard nog geen definitieve uitslag, maar mijn baas (die ook in de jury zat) zei dat het een heel mooie presentatie was. Dus dat zit wel snor. Woensdag was ik trouwens al niet écht in mijn plooi, maar dreef ik toch misschien wat op adrenaline tot en met de verdediging. Daarna kwam de decompressie en voelde ik mij nog dubbelmottig als er voor: hoofdpijn, keelpijn, niet kunnen concentreren, geen macht in de benen, tintelingen... Kortom: algemene mottigheid. Nog een zware dafalgan genomen en om haflnegen in mijn bed gekropen. Helaas geen beterschap de donderdagmorgen, dus richting dokter in plaats van mijn werk. Het verdict was meteen duidelijk: keelontsteking. Rest van de week thuisblijven. Nog maar de derde keer in mijn hele school- én werkcarrière dat ik dagen mis door ziekte. Niet verwonderlijk dat mijn fiche bij de huisarts dan ook ergens helemaal onderaan zat.

Onverwacht verlengd weekend. En hebben ze deugd gedaan de afgelopen 4 dagen. Heerlijk! Dankzij de medicatie was ik vrijdag al een heel stuk beter. Bovendien zijn mijn ouders vrijdagmorgen vroeg op weekend vertrokken, dus heel de casa was voor mij alleen. Kheb mij geamuseerd, alles op eigen ritme: slapen, eten, badderen, koken... En tot rust komen. En onnozel lopen van de medicatie, met vrijdag als absolute topdag. Tgeen ik toen allemaal uit mijn botten heb geslagen, kent waarschijnlijk zijn gelijke niet. Achja, tot jolijt van degene die het gehoort of gelezen hebben.

Verder ook eens mijn planning voor de komende weken opgemaakt. En ik moet zeggen: ik ben aangenaam verrast. Zoveel leuke dingen in het verschiet. Ik word er zowaar rustig en gelukkig van. Volgende week eerst de trouw van mijn broer en zijn vriendin. Kijk ik heel erg naar uit, vooral omdat het geen klassieke trouw zal worden. Anders zou ik er heel wat minder naar uitkijken, eerlijk gezegd. Ok, ik heb wel geen vrouwelijk gezelschap dichtbij heel de tijd, maarja. Iemand vragen om iemand te vragen, daar heb ik ook geen zin in. Dan liever alleen. Verder binnenkort ook filmfestival in Gent, een quiz begin oktober, de dag erna zullen Lafille en ik weer vreugdesprongetjes maken en een hogere hartslag hebben dan anders als we onze held Patrick weer live zullen zien op de Focus Filmdag. De week erna zit ik weer in Gent. De vrijdag met mijn broer in de Handelsbeurs voor een optreden van CPEX (wat een feestje was dat verleden jaar zeg :) ) en de dag erna in de Capitole met mijn broer, een goeie vriend en zijn lief voor mijn favoriete cabaretier Hans Lebbis. Kortom, heel wat leuke dingen in het vooruitzicht.

En ik vermoed dat het daardoor is dat ik me momenteel ook zo zen voel, ja ik zou zelfs bijna de term 'gelukkig' durven gebruiken. De zorgen, twijfels en issues waar ik altijd al mee kamp zijn weer even naar het achterhoofd verdrongen. Weg zijn ze niet, dat weet ik ook wel. Maar ik denk niet dat ze de komende 3-4 weken zullen beginnen opspelen. Misschien heel kortstondig ergens een morning after, maar dan is er al weer wat anders om naar uit te kijken. Wat het na half oktober zal worden, dat weet ik niet. Ofwel weer een dip, ofwel moet ik verder bezigheden in plannen. En ik kies voor het laatste. Zo meteen een mailtje rondsturen naar de maten om ergens in november een weekendje vast te leggen.

Groet,

Tom

16:53 Gepost door Tom in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Mooi Tom, ga nu maar gewoon genieten.

Gepost door: Danique | 15-09-09

Niets nieuws onder de zon, klopt, er zijn zoveel wolken soms ;), ken jij me niet wat beter?

Gepost door: Danique | 16-09-09

De commentaren zijn gesloten.