17-09-09

En zo is het alweer donderdag

hoi folks,

Veel heb ik niet te vertellen. Enkel dat het binnenkort tijd is voor een deel 2 in de reeks 'wie mag vandaag aan zijn ballen opgehangen worden'. Verder heb ik ook eindelijk de geschikte GSM gevonden: compact, niet te veel fietsjefatserie, clean and slick design en niet te duur. Perfect!

Verder is het natuurlijk morgen trouw van mijn broer voor de wet. Het schijnt dat ik moet tekenen... Ik weet nog niet wat. Vermoedelijk wordt het een vogeltje op de tak van een eikenboom in bloei. Ik moet het nog bepalen. Zaterdag dan voor de kerk. Hopelijk regent het niet, anders zouden we beter in de kerk gaan hé. En daarna de plichtplegingen natuurlijk: twee recepties en een modern avondfeest. Dus geen klassieke, krampachtige semi-plechtige toestanden. Nee, gewoon een leuk, open feest. De eerste die met een serviette gaat zwaaien, kan een rechtse hoek op zijn muil van mij verwachten. En dat voor een pacifist, straffe uitspraak :)

Ook vestimentair ben ik zwaar, zwaaaaar in orde. Al zeg ik het zelf. Mijn God, als de vrouwen nu niet als een blok voor mij vallen, dan weet ik het ook niet meer. Zolang ik zelf niet val, ben ik eigenlijk al content. Een splinternieuw custom-made maatpak met twee gaten ter hoogte van de knieën trekt ook op nie veel, geef toe. Oja, mijn moeder loopt nerveus. Tom, ge moet u nog scheren. Tom, ge moet uwen auto nog wassen. Tom, ge moet nog dit en ge moet nog dat... Scheren doe ik morgen wel, dan heeft het het meeste zin. En mijn auto wassen? Dat doe ik niet zonder Maxine en haar carwash. En aangezien ze bij de zuiderburen zit, wordt er niet veel aan mijn auto gewassen met andere woorden. Achja, tzal morgenochtend nog erger zijn wss ;) Maarja, kun je het haar kwalijk nemen? Het zal met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid de enige trouw van één van haar kinderen zijn die ze zal meemaken. Tenzij er nu toch plotseling als bij donderslag een hele hoop meisjes als een blok zouden gaan vallen voor mij... en dan nog... :) Nu, geen nood meisjes, als jullie vallen: het flesje isobetadine om de knietjes te ontsmetten staat al klaar.

Moest ik nog iets zeggen? Waarschijnlijk niet. Maar ik heb nog een cadeautje voor jullie, namelijk met voorsprong de vetste en beste plaat van het ogenblik: Papillon van Editors (hoewel de nieuwe van Das Pop en Envoie van Absynthe Minded ook verrekt lekkere schijven zijn).

 

 

Groet,

Tom

19:46 Gepost door Tom in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Editors is super, maar zelf ben ik nog net iets verslaafder aan Envoi :-) Veel plezier op de trouw, buiten dat het 'voor' de kerk moet, klinkt het als een redelijk coole trouw, niet?

Gepost door: Josie | 18-09-09

Naar het schijnt leren veel mensen hun wederhelft kennen op een trouwfeest, dus wie weet!

Gepost door: Nina | 18-09-09

Tom is in orde, maar
The Editors is zwaar depri.
Rijm dat eens, ventje.

Gepost door: Danique | 18-09-09

depri? soms, maar dit vind ik toch best heel opgewekt klinken... Ik hou gewoon van de lijzige stem van de zanger. En zeker in combinatie met de jaren 80 beat eronder in deze plaat. Gisterenavond trouwens lekker loos gegaan op de dansvloer toen deze plaat gedraaid werd ;)

tevreden met mijn antwoord, vrouwtje? :D

Gepost door: Tom | 20-09-09

Nee

Gepost door: danique | 21-09-09

De commentaren zijn gesloten.