28-01-10

All is quiet on the westfront

heyho,

na mijn nogal tumultueuze en wisselvallige week vorige week (zie mijn twee vorige blogjes), is het hier nogal stil gebleven. Wel, dat komt gewoon omdat er niks te melden valt. Hoe woest de zee ook stormde vorige week en hoe hoog de golven ook waren, sedert vorige week woensdag is de zee getemd en gedraagt ze zich al een lieflijk bergmeertje. Beschut en beschermd door de hoge toppen errond.

Want ja, geen angsten meer, geen oeverloze ondervragingen van je eigen zelf, geen zwarte gedachtes. Niks van dat alles. En wat meer is: i just love it! Ondanks de pakken werk die dagelijks op me wachten, de talrijke telefoons en mensen die aan mijn bureau om uitleg komen vragen: ik doe het allemaal met de glimlach. En efficiënt. Het enige wat ik hoor in mijn hoofd is muziek. Mijn favoriete muziek. Ik moet er geen tekeningetje bijmaken dat er ook weer deftig meegezongen wordt in de auto, en dat ik weer kan genieten van cruisen in mijn rijdend salon in plaats van als een razende zot te zitten vloeken en foeteren op alles en iedereen die ook maar een fractie van een kilometer te traag rijdt.

Ja, het is zen in mijn hoofd. Rust. Geen eindeloze vragen in mijn bed voor het slapengaan, geen aanvallen van absolute eenzaamheid en geen momenten dat ik absoluut nergens zin in heb. Hoe onverklaarbaar en onverwachts het vorige dieptepunt ook was, er is precies wel serieuze kuis gehouden erdoor. Voeg daarbij nog een verfrissende babbel, een bloeiende vriendschap, een agenda die steeds maar voller staat met leuke activiteiten en je krijgt een happy tommetje :)

Om af te sluiten, één van de liedjes dat de laatste week schandalig vaak en ongehoord hard meegebruld wordt iets na 7 op de E403: Is Vic there van Department S. Enjoy (en vergeet de eerste 10 seconden :p)!

 

Groet,

Tom

19:34 Gepost door Tom in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

En happy Tommekes is wat ik wil haha!

Gepost door: Danique | 29-01-10

Joepie! Keep up the good work!

Gepost door: Nina | 29-01-10

you happy , me happy!!

:) geniet van je weekendddd!!

ps aanstekelijk liedje ;)

Gepost door: Maxie | 30-01-10

De commentaren zijn gesloten.