30-01-10

Ik ben benieuwd...

hey,

in november kocht ik een tweetal DVD's volgens het happyhour-principe. 1 kopen, en gratis een tweede toegestuurd krijgen. Binnen de 6 weken zou dit gebeuren, maar ondertussen zijn we al ruim 10 weken verder en heb ik nog steeds niets gekregen. Vandaar dat ik maandag onderstaand mailtje ga versturen naar hun klantendienst. Oja, ik heb geen hond die Rolf heet hoor. Meer zelfs, ik heb helemaal geen hond. Maar het is gewoon om het verhaal net wat dramatischer te maken. Ik ben benieuwd of het helpt ;)


Beste,


het was op een druilerige novembernamiddag dat mijn herfstige leven plots weer wat meer glans kreeg toen ik de happy-hour-actie van jullie comedy-DVD's voor ogen kreeg: 1 DVD kopen, een tweede naar keuze gratis opgestuurd. Daar ik nogal hoog oploop met de humoristische series van over het kanaal en ondanks het feit dat mijn kast al een ruime collectie comedycollection-DVD's herbergt, zag ik mijn kans schoon om mijn verzameling naar aanleiding - van deze marketingtechnisch gezien toch wel briljante - actie uit te breiden. Ongeduldig en met de adrenaline door het lijf gierend, ging ik op zoek naar nog ontbrekende pareltjes. En die parels vond ik, onder de vorm van 'The league of gentlemen - de complete serie 1' en 'The Fast show - de complete serie 1'. Blij als een kind betaalde ik met de glimlach aan de kassa.

Even later vulde ik internetsgewijs vlijtig de benodigde informatie in op jullie website in en even later vond ik tot mijn grote tevredenheid de bevestigingsmail voor mijn bestelling, nl de complete serie 2 van beide DVD's (zie ook de mail in bijlage). Tot mijn grote tevredenheid zag ik ook dat beide DVD's binnen de 6 weken naar mijn thuisadres verstuurd zouden worden. Vol goeie moed zette ik kruisjes op de kalender, 6 weken ver. Zo kon ik dagelijks visueel zien hoever ik al gevorderd was op het pad tot de DVD's bij mij op de mat zouden belanden. Het was tegelijkertijd ook aftellen tot het nieuwe jaar, want dat bleek toevalligerwijze ook een 6-tal weken verder plaats te vinden. Zowaar reden tot dubbel feest. 

Maar helaas, ook na nieuwjaar bleef het wachten verder duren. Vol verwachting als een kind kort voor sinterklaas, begaf ik me dagelijks vol verlangen naar de brievenbus. Tot op heden werd dat verlangen ruw de kop ingeduwd door het afwezig blijven van DVD's in de brievenbus. Nu ben ik ook niet van de kwaadste, en besef ik ook tenvolle dat het beroep van postbode in deze winterse dagen geen pretje is. En ja, ik heb er zelfs begrip voor dat zo'n arme stakker liever niet met teveel pakjes op de fiets de spekgladde wegen op moet. En ja, ik besef ook dat menige postbode de eerste dagen van het nieuwe jaar zware momenten meemaakt door de talrijke invitaties bij mensen binnen voor een babbeltje, nieuwjaarswensen en een bijhorende jenever of cognac. Niet dat ik dit laatste écht vind passen in de deontologie van het beroep postbode, maar dat is natuurlijk een andere zaak.

Het is wel een feit dat er sedert die barre en witte start van het nieuwe jaar, er ontegensprekelijk ook al talrijke dooimomenten zijn geweest. Dooimomenten waarop de grip van de postbodefietsbanden ruim voldoende geacht moet worden om niet meer om de meter weg te glijden, te blokkeren en zo onze postrondbrengende medemens in de grond te zien robbelen. Ook de nieuwjaarswensen zijn gewenst. De jenever en de cognac staan weer veilig opgeborgen in de drankkast. En toch, toch nog steeds geen DVD's. De maand januari is ondertussen ook al weer voltooid verleden tijd en nog steeds zit ik 's avonds in mijn zetel te wachten tot ik eindelijk naar het vervolg van de series kan kijken. En ik word er licht emotioneel van, dat geef ik toe. En ook mijn humeur daalt zienderogen, zodat ook de hond van tijd tot tijd zonder grondige reden door mij 'afgeblaft' wordt... En als de frustraties zich helemaal van mij meester maken, moet het beestje van tijd tot tijd ook wel rondvliegende pantoffels ontwijken teneinde zijn bewustzijn te behouden. Ja, het is niet goed te praten wat ik doe, maar ik kan de spanning van het wachten niet meer aan. Ik besef dat ik te ver ga. Mijn hond heeft de laatste weken een écht 'hondenleven'.

Daarom doe ik bij deze een warme en oprechte oproep om aan deze ellende een einde te maken. Het hoeft niet zozeer voor mij, maar doe het dan alsjeblieft voor de hond. Dat beestje heeft dat ook niet gewild en al zeker niet verdiend. Van zodra ik de beloofde DVD's zal ontvangen hebben, zal mijn humeur ook weer drastisch verbeteren. Pas dan zullen Rolf (de hond) en ik weer kunnen werken aan onze vertroebelde vertrouwensrelatie, gesteld dat het nog niet te laat is natuurlijk. Ik hoop van niet!

Dit is de belofte die U maak. Een belofte overigens, die ik wel zal nakomen in de vooropgestelde termijn.

In de hoop dat Rolf en ik daar zo snel mogelijk kunnen mee beginnen, verblijf ik U,

hoogachtend,
Tom

Groet en prettig weekend,
Tom

 

16:14 Gepost door Tom in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Ze vieren daar happy hour, van jouw eurocenten.

Gepost door: Danique | 30-01-10

klantendienst Om werkgelegenheid op de klantendienst te creeren stuurt gij zo'n mailke?! leuk.
Heb je er ook een korte inhoud bij gestoken?
K hoop dat uw pakketje er weldra aankomt!

Gepost door: tilde | 31-01-10

hehe
Rolf is zo'n zalige hondennaam. Als je ooit een hond neemt moet je hem wel zo noemen :)
Trouwens als je seizoen 3 van The league of gentlemen wil zien: zondag 23 u op acht (al is het vanavond al de 3e aflevering ofzo)

Gepost door: escapegrl | 31-01-10

En? Al reactie gekregen? Of is men alles nog netjes aan het vertalen met de woordenboek onder de arm? ;-)

Gepost door: Trits | 01-02-10

De commentaren zijn gesloten.