02-02-10

johei!

hey,

veel johei is er anders niet aan. Ik ben moe. Zo'n echt ouderwets gevoel van vermoeidheid. Nochtans niet uitzonderlijk lang weggeweest dit weekend, en al zeker geen zotte dingen gedaan. En aan de andere kant: zondagavond was het rond middernacht eer ik in mijn nest kroop, gisteren halftwaalf. En dat is relatief laat als je wekker al iets voor zessen loopt te kwelen. Niet dat ik er dan meteen uit moet, maar toch. En toch heb ik de indruk dat ik daar in de lente minder problemen mee heb. Ahja, we vangen dat wel op de rest van de week.

Verder is er weinig te melden, alleen dat klantendiensten blijkbaar niet écht gehaast zijn om potentiële klanten te helpen. Er ligt nochtans een mooie bestelling klaar, maar zolang ik mij niet met manieren kan registreren op hun site blijft die bestelling uiteraard uit. En als het nog lang stil blijft van hun kant, loop ik gewoon elders en betaal ik met de glimlach enkele tientallen euro's meer. Zoveel is klantvriendelijkheid mij wel waard. Voorlopig ook nog niks gehoord van mijn DVD's, maar heb het mailtje gisterenmorgen pas verstuurd, dus die hebben nog wat respijt. 

Mijn auto is vuil. Ja, ik durf zelfs het woord smerig gebruiken. De vieze wintermaanden laten hun sporen na. Maar vooraleer ik mij richting carwash Vallie begeef (als ik mag toch :p), zullen er toch zeker nog enkele weken passeren. Het is gewoon zinloos om nu tijd en geld te investeren in een carwash. Want ondanks dat er onlangs een warme oproep was om je auto te wassen gedurende dooi, lap ik dat natuurlijk feestelijk aan mijn laars. Voor een deel uit luiheid, dat geef ik toe. En aan de andere kant: hedendaagse lak en carrosserieën kunnen wel wat zout verdragen. Meer zelfs: nu je wagen wassen is veel schadelijker. Het water kruipt overal en tussen, en bevriest dan lekker 's nachts -voor de auto's die buiten overnachten toch- en kan zo heel wat meer schade aanrichten dan wat zout. Laat dit een tip zijn.

En zo staat hier toch weer een redelijke lap tekst, terwijl ik weinig of niks te vertellen heb. Hoe doe ik het toch? :)

groet,

Tom

 

19:19 Gepost door Tom in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Soms heeft een mens echt rust nodig he..
Ik raak de laatste tijd ook maar laat in mijn bed..

En dat laatste; dat noemen ze bloggen ;-)

Grtjs!

Gepost door: Fairytalegirl | 04-02-10

Haha, ik vind het toch echt frapant hoe parrallel die blogleefwerelden wel niet kunnen lopen ;-) Even uitrusten, wachten op zon en dan gaan we allen tegelijk naar de carwash zie! :-D

Gepost door: Trits | 05-02-10

De commentaren zijn gesloten.